ماهان شبکه ایرانیان

آشپزی با سیب‌زمینی؛ پنکیک سیب‌زمینی با پنیر ویژه گیاه‌خواران

سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. این بار برای علاقمندان به غذاهای بدون گوشت یک پنکیک سیب‌زمینی با پنیر در نظر گرفته‌ایم که به دلیل داشتن پنیر فراوان بسیار لذیذ است. می‌توانید این غذا را به‌راحتی و سریع در منزل طبخ کنید. دیدن ویدئوی آموزش این غذا را از دست ندهید.

آشپزی با سیب‌زمینی؛ پنکیک سیب‌زمینی با پنیر ویژه گیاه‌خواران

سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. این بار برای علاقمندان به غذاهای بدون گوشت یک پنکیک سیب‌زمینی با پنیر در نظر گرفته‌ایم که به دلیل داشتن پنیر فراوان بسیار لذیذ است. می‌توانید این غذا را به‌راحتی و سریع در منزل طبخ کنید. دیدن ویدئوی آموزش این غذا را از دست ندهید.

برای پختن یک غذای لذیذ حتماً لازم نیست از انواع گوشت استفاده کنید. اگر به دلایل پزشکی یا غیر‌پزشکی تمایلی به خوردن گوشت ندارید، برای یک بار هم شده پنکیک سیب‌زمینی با پنیر را امتحان کنید. این پنکیک شبیه همان کوکوی سیب‌زمینی خودمان است که با پنیر و پیازچه لذیذتر شده است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای طبخ پنکیک سیب‌زمینی با پنیر

  • سیب‌زمینی: 900 گرم
  • پنیر چدار رنده‌شده: نصف پیمانه (50 گرم)
  • پنیر پارمزان رنده‌شده: نصف پیمانه (50 گرم)
  • پیازچه: سه ساقه
  • پودر سیر: نصف قاشق چایخوری (2 گرم)
  • آرد سفید معمولی: یک‌چهارم پیمانه (30گرم)
  • تخم‌مرغ: دو عدد (هم‌زده)
  • نمک: یک قاشق چایخوری (5 گرم)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده: به مقدار دلخواه
  • روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه (50گرم)

مواد لازم برای سس مخصوص:

  • خامۀ ترش: نصف پیمانه (120 گرم)
  • سس سیر و چیلی: یک قاشق غذاخوری (20 گرم)

طرز تهیه پنکیک سیب‌زمینی با پنیر

ابتدا پیازچه‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. پنیر پارمزان و چدار را هم درشت رنده کنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید، بشویید و بعد درشت رنده کنید. سیب‌زمینی‌های رنده‌شده را در پارچۀ مناسب بریزید و فشار دهید تا آب سیب‌زمینی کاملاً گرفته شود. حالا سیب‌زمینی رنده‌شده و آب‌گرفته را در کاسه بریزید. پنیرهای رنده‌شده، آرد و پیازچه خرد‌شده را به سیب‌زمینی اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه تازه به مواد بزنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را کمی بزنید تا زرده و سفید با هم مخلوط شوند و بعد به مواد پنکیک سیب‌زمینی اضافه کنید. مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.

روغن مایع را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید تا تقریباً داغ شود. حالا مواد را مانند کوکو در روغن سرخ کنید. هر طرف پنکیک‌ها را تقریباً چهار دقیقه سرخ کنید تا طلایی قهوه‌ای شوند.

بعد از سرخ‌کردن، پنکیک‌ها را در دستمال کاغذی آشپزخانه یا پد روغن‌گیر بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

خامۀ ترش و سس سیر و چیلی را با هم مخلوط کنید تا یک سس لذیذ به دست بیاورید.

پنکیک سیب‌زمینی با پنیر

پنکیک‌ها را با کمی پیازچه خرد‌شده یا جعفری خرد‌شده تزئین کنید و با این سس و یا هر سس دلخواه دیگری سرو کنید.

نوش جان!🌻

تماشای ویدئوی آموزش این غذا را فراموش نکنید!🏡🍽🎞

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان