ماهان شبکه ایرانیان

پتاژ عدس (آلمانی)

پتاژ به سوپ غلیظ گفته می شود.مواد لازم::: عدس پخته شده ۲ پیمانه:: کرفس خرد شده ۱/۲ پیمانه:: پیاز ۱ عدد:: هویج مکعبی خرد شده ۱/۴ پیمانه:: گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم:: گوجه فرنگی نگینی ۱ عدد:: نمک و فلفل و سرکه به میزان لازمدستور:گوشت را به همراه پیاز و نمک و کمی آب می پزیم

پتاژ به سوپ غلیظ گفته می شود.

پتاژ عدس (آلمانی)


مواد لازم:

:: عدس پخته شده 2 پیمانه
:: کرفس خرد شده 1/2 پیمانه
:: پیاز 1 عدد
:: هویج مکعبی خرد شده 1/4 پیمانه
:: گوشت گوسفند 250 گرم
:: گوجه فرنگی نگینی 1 عدد
:: نمک و فلفل و سرکه به میزان لازم

دستور:

گوشت را به همراه پیاز و نمک و کمی آب می پزیم. گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و می کوبیم.
سپس عدس پخته شده و له شده را به همراه گوشت در غذا ساز می ریزیم تا کاملا له و یکدست گردد. این مخلوط را به همراه کرفس و هویج در ظرف مورد نظر ریخته و آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت کم بپزد و 15 دقیقه آخر گوجه فرنگی(که تخم های آنرا جدا کرده ایم) را به همراه فلفل و سرکه و کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
نکته: چاشنی این سوپ سرکه است.

منبع : takashpaz.com

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان