طرز تهیه ناگت ماهی لذیذ و فوت و فن های پخت بهتر آن

ناگت ها بیشتر شبیه به خوراک های ترد هستند که افراد زیادی تمایل دارند آن را با سس تند میل کنند. از نظر بافت شکننده هستند و این ویژگی آن ها را به خوراک سوخاری نزدیک می کند. لطفاً در طرز تهیه ناگت ماهی ما را همراهی بفرمایید.

طرز تهیه ناگت ماهی لذیذ و فوت و فن های پخت بهتر آن

ناگت ها بیشتر شبیه به خوراک های ترد هستند که افراد زیادی تمایل دارند آن را با سس تند میل کنند. از نظر بافت شکننده هستند و این ویژگی آن ها را به خوراک سوخاری نزدیک می کند. لطفاً در طرز تهیه ناگت ماهی ما را همراهی بفرمایید.

ناگت ها از غذاهای خوشمزه ای هستند که به علت بافت خاصی که دارند، بسیار مورد علاقه کودکان قرار می گیرند. طرز تهیه ناگت ماهی نیز از نظر مواد اولیه بسیار شبیه به ماهی سوخاری است. گوشت ها از مواد غذایی هستند که بدون مواد مکمل طعم چندان مطلوبی ندارند. ماهی نیز از این قاعده مستثنی نیست. ناگت ماهی یکی از روش های عالی برای مزه دار کردن ماهی است.

مواد لازم

  • زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده: 100 گرم
  • پودر ناگت: 150 گرم
  • پودر سیر: یک قاشق سوپ خوری
  • فیله ماهی: 600 گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • نمک و ادویه ماهی: به میزان دلخواه

طرز تهیه ناگت ماهی

برای شروع دستور تهیه ناگت ماهی بسیار شبیه به ناگت مرغ عمل می کنیم. ابتدا باید ظرفی را انتخاب کنید و در آن پودر سیر و نمک را مخلوط کنید. در گام بعدی زرده تخم مرغ و زعفران را نیز باهم مخلوط و در کناری قرار دهید.

مواد لازم ناگت ماهی



در ادامه پیاز را خرد کنید و به همراه پنیر پیتزا، فیله ماهی و پودر سیر داخل مخلوط کن بریزید. از عمل میکس کردن، خمیری نرم به دست خواهد آمد. در مرحله بعدی طرز تهیه ناگت ماهی, از خمیر آماده شده به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و در روغن قرار دهید تا سرخ شود. برای پخت کامل ناگت ها باید مقدار روغن به اندازه ای باشد که کل سطح ناگت را بپوشاند و ناگت در آن شناور باشد.

دستور تهیه ناگت ماهی

در مرحله پایانی طرز تهیه ناگت ماهی, ناگت ها را در روی کاغذ یا پارچه تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی از آن ها خارج شود. این ناگت های خوشمزه را می توانید به همراه سایر تزیینات مانند سبزی، سیب زمینی و قارچ سوخاری نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه ناگت ماهی

نکات مهم در دستور تهیه ناگت ماهی

  • شما برای طعم دار کردن ماهی از ادویه های خاص نیز می توانید بهره ببرید. این ادویه ها در طعم و بوی ناگت بسیار فوق العاده عمل می کنند.
  • در صورت تمایل می توانید به جای پودر سیر از سیر رنده شده تازه استفاده کنید.
  • حتماً بعد از پخت ناگت ها، آن ها را بر روی پارچه تمیز یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و طعم آن بهتر شود.

امیدواریم دستور پخت ناگت ماهی مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد و این ناگت خوشمزه را بتوانید در محیط منزل تهیه کنید و از طعم مطلوب آن لذت ببرید. شما عزیزان می توانید در صورت تمایل به لینک انواع ناگت در مجله اینترنتی آرگا مراجعه نمایید و از این مطالب نیز دیدن فرمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان