ماهان شبکه ایرانیان

گوشت چرخ‌کرده به سبک هندی

این غذا به پخت طولانی و حدود ۸ ساعت نیاز دارد و مملو از پودر فلفل و ادویه هندی است.

گوشت چرخ‌کرده به سبک هندی

این غذا به پخت طولانی و حدود 8 ساعت نیاز دارد و مملو از پودر فلفل و ادویه هندی است.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 8 ساعت

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • یک قاشق چایخوری زیره سبز
  • دو عدد پیاز قرمز درشت
  • 4 حبه سیر
  • یک پیمانه گوجه‌فرنگی خرد شده
  • 225 گرم گوشت چرخ‌کرده بره
  • یک پیمانه لوبیا قرمز (خام)
  • دو پیمانه آب مرغ
  • 3 قاشق چایخوری گراما ماسالا (ادویه هندی)
  • 4 قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل هندی (یا قرمز)
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
  • نمک

طرز تهیه

1- روغن را در تابه گودی داغ کنید. زیره‌های سبز را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا قهوه‌ای شوند.

2- سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی شوند. گوجه‌فرنگی ریز شده را اضافه کنید و تا زمانی تفت دهید تا آب آن به طور کامل کشیده شود.

3- گوشت چرخ‌کرده را داخل قابلمه بریزید، سس گوجه فرنگی آماده شده را روی آن بریزید.

4- گراما ماسالا نوعی ادویه هندی است که فلفل قرمز، فلفل سفید، فلفل چیلی، زیره، زردچوبه، دارچین و پودر سیر در خود دارد. آن را به همراه پودرهای فلفل و لوبیا قرمز داخل قابلمه بریزید. آب مرغ را اضافه کنید و آن را به مدت 8 ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان