اسپاگتی با ماهی و جعفری
مواد مورد نیاز برای یک نفر
روغن مایع یا زیتون 1 قاشق سوپخوری
سیر کوبیده 1 حبه
پیاز بزرگ 1/2 عدد
هویج خرد شده/پخته 1/2 عدد
اسپاگتی 120 گرم
ماهی تکه تکه شده 100 گرم
گوجه فرنگی 1/2عدد
برگ جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا پیاز را در روغن تفت داده، سپس هویج و سیر کوبیده شده را اضافه کنید. ماهی های تکه تکه شده (یا چرخ کرده) را هم به همراه گوجه فرنگی نگینی، تفت دهید. سپس جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و با رب گوجه فرنگی تفت دهید. اسپاگتی را به مدت 12-15 دقیقه پخته، سپس آبکش نمایید. از موادی که آماده کرده اید، بعنوان سس اسپاگتی استفاده کنید. این غذا را بصورت گرم سرو نمایید.
ارزش غذائی برای یک نفر
انرژی (کالری) 566
کربوهیدرات (گرم) 79
پروتئین (گرم) 28
چربی (گرم) 16/5
درصد اسیدهای چرب اشباع
منبع: عصر ایران