خاصیت تمبر هندی و مضرات تمر هندی
تمبر هندی که از Tamaria Hindi مشتق شده و به معنای میوه هندی می باشد . تمبر هندی درختی است بلند که منشا آن از هند و آفریقای شمالی بوده است ولی امروزه در بیشتر مناطق گرمسیر دنیا پرورش می یابد .
برگهای آن متناوب و مرکب شامل 10 تا 20 جفت برگچه فشرده و نزدیک بهم است . گلهای آن به رنگ زرد مایل به قرمز و به شکل خوشه در انتهای ساقه ظاهر می شود
میوه آن شبیه باقلا به شکل غلاف و نیام و با کمی خمیدگی است . این غلاف به طول 10 سانتیمتر می باشد که در آن بین 3 تا 10 دانه قرار درد .
میوه این درخت منبع غنی ویتامینهای BC، فیبر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.
*برای درمانتر کهای استخوان (مویه) به کار میرود، عصاره مخلوط تمرهندی با روغن کنجد را روی قسمت آسیب دیده بمالید.
*آنتی اکسیدان، ویتامین C و E و فلاوانوئید موجود در آن نقش ماده طبیعی ضدسرطانی را ایفا میکند.
*تقویت کننده سیستم گوارش است.
*ویتامین C آن بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C) را درمان میکند. برای درمان سریع عصاره غلیظ شده آن را با کمی نمک، فلفل سیاه و یک شیرین کننده میل کنید.
*برای تسکین درد و ورم ناشی از پیچ خوردگی، مخلوطی از آب، نمک و عصاره غلیظ شده تمرهندی را روی قسمت آسیب دیده بمالید.
غرغره کردن با آب حاوی عصاره جوشیده شده تمرهندی گلودرد را تسکین میدهد.
*با کمبود آهن مقابله میکند.
*نیاسین نوعی ویتامین B موجود در تمرهندی، در کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید موثر است.
گردآوری توسط : مجله دلگرم