![بیسکویت کشمشی بیسکویت کشمشی](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/05/0513060506w.jpeg)
بیسکویت کشمشی
● مواد لازم:
کره دوسوم فنجان
شکر سهچهارم فنجان
وانیل یک قاشق چایخوری
تخممرغ یک عدد
شیر چهار قاشق چایخوری
آرد یک و نیم فنجان
بکینگپودر یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کشمش یک فنجان
درجهٔ حرارت طبخ: 175 درجهٔ سانتیگراد
مدت طبخ: 15ـ10 دقیقه
● طرز تهیه:
کره و شکر را خوب مخلوط کرده، تخممرغ را اضافه میکنیم سپس خوب مخلوط میکنیم. شیر و آرد را اضافه کرده و در آخر بکینگپودر و نمک را میافزائیم. کشمش را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم با قاشق چایخوری از مایع روی کاغذ روغنی میریزیم و با فاصلهٔ 3 تا 4 سانتیمتری از هم اینکار را تکرار میکنیم و طبخ میکنیم