کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
● مواد لازم برای 4 نفر:
▪ گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم؛
▪ ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم؛
▪ گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک؛
▪ پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک؛
▪ تخم مرغ: 1 عدد؛
▪ نمک: به میزان لازم؛
▪ روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک (6 قاشق غذاخوری).
● طرز تهیه:
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
▪ نکته:
سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.