
طرز تهیه اسپاگتی سیسیلی
مواد لازم:
سیب زمینی : 250 گرم
کره : 2 قاشق سوپخوری
سیر : 2 عدد
گوشت گوسفند : 100 گرم
قارچ : 100 گرم
جعفری ساطوری شده : 1 قاشق سوپخوری
ماهی کولی : 4 عدد
زیتون سبز : 12 عدد
پیاز داغ عسلی : 400 گرم
روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده
و چهار قطعه ماهی کولی و 12 عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید.
آنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوقالذکر را رویش بریزید.
مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.