شناسه : ۸۴۹۰۹۵ - سه شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۰۱:۳۰
خورشت کاری مرغ
خورشت مرغ کاری از غذاهای مشهور هندی است که به دلیل داشتن ادویه خوش عطر و طعم کاری به این نام شناخته میشود. در مطلب زیر میتوانید طرز تهیه خورشت مرغ کاری را بخوانید.
خورشت مرغ کاری از غذاهای مشهور هندی است که به دلیل داشتن ادویه خوش عطر و طعم کاری به این نام شناخته میشود. در مطلب زیر میتوانید طرز تهیه خورشت مرغ کاری را بخوانید.
مواد لازم
مرغ 400 گرم
قارچ خرد شده 300 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
ادویه کاری 2 قاشق غذاخوری سر خالی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- روغن زیتون را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
2- سیر رنده شده و زردچوبه را به پیاز اضافه و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و تفت دهید.
3- تکههای مرغ و قارچ را داخل قابلمه بریزید و با مخلوط پیاز ترکیب کنید و در آخر ادویه کاری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
4- رب گوجه فرنگی را همراه با 1-2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مرغ بپزد و خورشت جا بیفتد.
این خورشت خوش عطر و طعم را همراه با برنج سرو و نوش جان کنید.