خورشت مرغ کاری از غذاهای مشهور هندی است که به دلیل داشتن ادویه خوش عطر و طعم کاری به این نام شناخته می‌شود. در مطلب زیر می‌توانید طرز تهیه خورشت مرغ کاری را بخوانید.

مواد لازم

مرغ 400 گرم

قارچ خرد شده 300 گرم

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده 1 عدد

سیر رنده شده 2 حبه

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

ادویه کاری 2 قاشق غذاخوری سر خالی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- روغن زیتون را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

2- سیر رنده شده و زردچوبه را به پیاز اضافه و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و تفت دهید.

3- تکه‌های مرغ و قارچ را داخل قابلمه بریزید و با مخلوط پیاز ترکیب کنید و در آخر ادویه کاری، نمک و فلفل را اضافه کنید.

4- رب گوجه فرنگی را همراه با 1-2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مرغ بپزد و خورشت جا بیفتد.

این خورشت خوش عطر و طعم را همراه با برنج سرو و نوش جان کنید.