ماهان شبکه ایرانیان

قیمه نثار خوشرنگ وپرخلال

مواد لازم :ـ گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرمـ خلال بادام یک سوم لیوانـ زرشک یک سوم لیوانـ برنج ۲ پیمانه پلو پزـ خلال پسته ۳ قاشق غذا خوریـ زعفران دم کرده به میزان لازمـ گلاب ۲ قاشق غذا خوریـ پیاز درشت ۱ عددـ نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازمـ رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوریـ شکر ۱ قاشق غذا خوریـ عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوریـ روغن حیوان در صو ...

قیمه نثار

مواد لازم :

ـ گوشت قیمه شده 200 گرم

ـ خلال بادام یک سوم لیوان

ـ زرشک یک سوم لیوان

ـ برنج 2 پیمانه پلو پز

ـ خلال پسته 3 قاشق غذا خوری

ـ زعفران دم کرده به میزان لازم

ـ گلاب 2 قاشق غذا خوری

ـ پیاز درشت 1 عدد

ـ نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم

ـ رب گوجه فرنگی 1 الی 1/5 قاشق غذا خوری

ـ شکر 1 قاشق غذا خوری

ـ عرق دارچین یا هل 2 الی 3 قاشق غذا خوری

ـ روغن حیوان در صورت لازم به میزان دلخواه (برای اضافه کردن به برنج زعفرانی )

قیمه نثار خوشرنگ وپرخلال

طرز تهیه :

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید وبعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر ومقدار کمی آب باقی بماند.

خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .

زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .

برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .

برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .

منبع:آشپزی رنگین

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان