بادمجان با انار دون

مواد اولیه:بادنجان متوسط =چهار عددشکر= دو قاشق غذاخوریانار ترش =یک پیمانهپیاز متوسط= دو تا سه عددروغن= به میزان لازمنمک، فلفل و زردچوب=ه به میزان لازمآب =۴/۱پیمانهگردو نگینی خرد شده= نصف پیمانه بادمجان با انار دونطرز تهیه:ابتدا بادنجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم

بادنجان با انار دون


مواد اولیه:
بادنجان متوسط =چهار عدد
شکر= دو قاشق غذاخوری
انار ترش =یک پیمانه
پیاز متوسط= دو تا سه عدد
روغن= به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوب=ه به میزان لازم
آب =4/1پیمانه
گردو نگینی خرد شده= نصف پیمانه

بادمجان با انار دون


طرز تهیه:
ابتدا بادنجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.

سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود. بعد این مواد را در شکم بادنجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادنجان‌ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر