ماهان شبکه ایرانیان

سمبوسه آسیایی با سالسای بادام زمینی و خیار

سمبوسه آسیایی • زمان تهیه: ۳۰ دقیقه• زمان پخت: ۲۰ دقیقهپیش‌غذاهای ساده و فوری برای مهمانی آشپزیمواد لازم• ¼ پیمانه سس هویسن• دو قاشق غذاخوری عسل• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک• یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش• دو قاشق چایخوری روغن زیتون• نصف پیمانه پیاز خرد شده• نصف پیمانه کرفس خرد شده• دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده• ...

سمبوسه آسیایی

سمبوسه آسیایی

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: 20 دقیقه

پیش‌غذاهای ساده و فوری برای مهمانی آشپزی

مواد لازم

• ¼ پیمانه سس هویسن

• دو قاشق غذاخوری عسل

• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک

• یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل

• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

• دو قاشق چایخوری روغن زیتون

• نصف پیمانه پیاز خرد شده

• نصف پیمانه کرفس خرد شده

• دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده

• 6 حبه سیر رنده شده

• 340 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک پیمانه خیار خرد شده

• نصف پیمانه بادام زمینی بوداده

• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده

• نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده

• ¼ پیمانه سرکه برنج

• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

• دو قاشق چایخوری شکر

• نصف قاشق چایخوری روغن کنجد

• نمک

• 340 گرم خمیر یوفکا

• روغن گیاهی

روش تهیه

1. سس هویسون، عسل، سویا سس، سس سیر و چیلی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش قهوه ای شود. مخلوط سس ها را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا غلیظ شود.

3. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط خیار، بادام زمینی، پیاز قرمز، گشنیز، سرکه، فلفل چیلی، شکر و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.

4. برای تهیه سمبوسه، خمیر یوفکا را باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن بگذارید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید تا مواد خارج نشوند.

5. سمبوسه ها را داخل روغن کنجد سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در آخر، آنها را با سالسای خیار سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان