کدو سبز سوخاری پیش غذای گیاهی خوشمزه و لذیذ است و می‌توانید جایگزین فست فودهای مضر و سرطان‌زا کنید. کدو سوخاری با کم‌ترین مواد اولیه و به سادگی تهیه می‌شود؛ پس اگر نمی‌دانید امشب چه غذایی درست کنید این بهترین انتخاب است.

مواد لازم

کدو متوسط 2 عدد

آرد سفید 1/2 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پودر سوخاری 2 لیوان

پودر سیر 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه

1- کدوها را بپوشید و با پوست به صورت طولی برش‌های نازک بزنید.

2- آرد، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید.

3- در یک کاسه دیگر تخم مرغ‌ها را با با چنگال هم بزنید تا کمی کف کند.

4- اگر می‌خواهید کدوها را در فر گریل کنید، فر را روشن؛ و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- کدوها را داخل ترکیب آرد بزنید، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید.

6- کدوهایی که در آرد سوخاری زده شده‌اند را روی توری فلزی فر بچینید، روی آن مقداری روغن زیتون اسپری کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا کدوها کاملا برشته شوند. سپس از فر در بیاورید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.

* نکته: می‌توانید این کدوها را مانند دیگر غذاهای سرخ کردنی در روغن سرخ کنید.

نوش جان!