پاستای پریماورا یا پاستای بهاری
"پریماورا" در زبان ایتالیایی به معنی فصل بهار است و در پاستای پریماورا، انواع سبزیجات ترد فصل بهار استفاده می شود. در سس پریماورای پایه، روغن زیتون و سیر وجود دارد ولی معمولاً آن با سس آلفردو یا خامه غلیظ درست می کنند. این چگونه طرز تهیه یک پاستای پریماورای ساده، با سس آلفردو را آموزش می دهد.
مواد لازم
فتوچینی یا لینگویینی نپخته |
230 گرم |
روغن زیتون یا روغن نباتی |
1 قاشق غذاخوری |
کلم بروکلی |
1 پیمانه (91 گرم) |
گل کلم |
1 پیمانه (100 گرم) |
هویج نازک ورقه شده |
2 عدد متوسط |
نخود سبز شسته شده و دستچین |
1 پیمانه (134 گرم) |
پیاز خرد شده |
¼ پیمانه (40 گرم) |
سس پاستای آلفردو |
حدود 300 گرم |
پنیر پارمسان رنده شده |
1 قاشق غذا خوری |
پاستا را بپزید تا آل دنته شود. (آل دنته یعنی دور آن پخته شده باشد اما مغزش هنوز سفت باشد)البته اگر به این صورت دوست ندارید پاستا را به همان اندازه که همیشه می پزید؛ بپزید.
سبزیجات را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط با روغن زیتون/نباتی بپزید. آن را مرتب برای 6 تا 8 دقیقه هم بزنید تا زمانی که سبزیجات ترد شوند.
سس آلفردو را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید و حرارت را کم کنید.
پاستا را در ظرف سس و سبزیجات بریزید و همه مواد را مخلوط کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
روی پاستا پنیر پارمسان بپاشید و آن را سرو کنید.