شناسه : ۸۵۲۰۰۱ - پنجشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۲۹
جو گرم و آلبالو خشک
اگر به دنبال منبع غنی امگا سه و فیبر زیاد هستید، جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه یکی از بهترین گزینهها است. شیر هم که اضافه میشود پروتئین و چربی را نیز باید به داشتههایش اضافه کنید.
اگر به دنبال منبع غنی امگا سه و فیبر زیاد هستید، جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه یکی از بهترین گزینهها است. شیر هم که اضافه میشود پروتئین و چربی را نیز باید به داشتههایش اضافه کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- یک لیتر شیر
- 1 ¼ پیمانه جو پرک
- دو قاشق غذاخوری پودر تخم کتان
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه آلبالوی خشک
- ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- یک پیمانه تمشک
طرز تهیه
- در یک قابلمه بزرگ، 3٫5 پیمانه شیر، جو، تخم کتان و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید حدود 10 دقیقه در حالت نیمجوش بماند و شما نیز به طور مدام آن را هم بزنید.
- پس از ده دقیقه، آلبالو و دارچین را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا غلات پخته و خامهای شوند.
- آنها را از روی حرارت بردارید و برای مزهدار شدن کمی شکر اضافه کنید. آنها را میان کاسهها تقسیم کنید و روی آنها شیر بریزید و تمشک یا شاهتوت قرار دهید.