ماهان شبکه ایرانیان

جو گرم و آلبالو خشک

اگر به دنبال منبع غنی امگا سه و فیبر زیاد هستید، جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه یکی از بهترین گزینه‌ها است. شیر هم که اضافه می‌شود پروتئین و چربی را نیز باید به داشته‌هایش اضافه کنید.

جو گرم و آلبالو خشک

اگر به دنبال منبع غنی امگا سه و فیبر زیاد هستید، جو گرم و آلبالو خشک برای صبحانه یکی از بهترین گزینه‌ها است. شیر هم که اضافه می‌شود پروتئین و چربی را نیز باید به داشته‌هایش اضافه کنید.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • یک لیتر شیر
  • 1 ¼ پیمانه جو پرک
  • دو قاشق غذاخوری پودر تخم کتان
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه آلبالوی خشک
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • یک پیمانه تمشک

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه بزرگ، 3٫5 پیمانه شیر، جو، تخم کتان و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید حدود 10 دقیقه در حالت نیم‌جوش بماند و شما نیز به طور مدام آن را هم بزنید.
  2. پس از ده دقیقه، آلبالو و دارچین را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا غلات پخته و خامه‌ای شوند.
  3. آنها را از روی حرارت بردارید و برای مزه‌دار شدن کمی شکر اضافه کنید. آنها را میان کاسه‌ها تقسیم کنید و روی آنها شیر بریزید و تمشک یا شاه‌توت قرار دهید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان