کیک های چای شکلاتی خوشمزه ای که می توانید همراه با چای یا قهوه عصرانه میل کنید. بهترین پذیرایی در صبح و ظهر و عصر. این چگونه طرز تهیه یک نوع کیک چای شکلاتی (Chocolate Scone) خوشمزه برایتان دارد.
کیک چای شکلاتی
مواد لازم :
آرد |
400 گرم |
پودر کاکائو |
50 گرم |
بیکینگ پودر |
1 قاشق غذاخوری |
جوش شیرین |
1 قاشق چایخوری |
نمک |
کمی |
شکلات تکه تکه |
120 گرم |
شکر |
45 گرم |
کره سرد مکعب بریده شده |
120 گرم |
زرده تخم مرغ زده شده |
2 عدد |
ماست |
120 میلی لیتر |
خامه |
200 میلی لیتر |
آرد برای آردپاشی |
50 گرم |
کیک چای شکلاتی
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید.
آرد را داخل کاسه بریزید، بعد پودر کاکائو، شکر، نمک، تکه های شکلات، بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید. همه را به خوبی با قاشق مخلوط کنید.
مکعب های کره را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. نگران تکه ها نباشید.
با قاشق، زرده تخم مرغ، ماست و خامه را هم بزنید. سپس مایع را داخل مواد ریخته و با هم مخلوط کنید تا تبدیل به خمیر شود.
روی سینی مقداری آرد پاشیده و خمیر را روی آن قرار دهید و روی خمیر هم آرد بپاشید. با وردنه، خمیر را به ضخامت 1.5 سانتیمتر باز کرده و با قالبی به قطر 4 سانتیمتر قالب زده و روی کاغذ روغنی بگذارید. با قاشق هم می توانید مقداری خمیر را برداشته و روی کاغذ بگذارید.
همه خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. بهتر است بین شان فاصله کافی باشد. ممکن است لازم باشد هر بار تعدادی را بپزید.
خمیر را داخل فر قرار داده و به مدت 12 دقیقه بگذارید بپزند. سپس از فر خارج کنید. بسته به فری که دارید، ممکن است این مدت زمان تغییر کند.
می توانید داغ یا سرد با مقداری کره سرو کنید، یا همراه مقداری خامه تازه و از عصرانه خود لذت ببرید.
نکات و هشدارها
برای راحتی کار می توانید قبل از قالب زدن خمیر را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.