مواد لازم :
-*- لازانیا یک بسته
-*-گوشت چرخ کرده 300 گرم
-*-پیاز متوسط 2 عدد
-*-قارچ 300 گرم
-*-فلفل دلمه ای 2 عدد
-*-رب گوجه 4 قاشق غذا خوری
-*-ادویه کاری 1 قاشق مربا خوری
-*-نمک و زرد چوبه به میزان لازم
-*-پنیر پیتزا 400گرم
طرز تهیه لازانیا
مواد لازم برای سس سفید:
-*-شیر 4 لیوان
-*-آرد 4 قاشق غذا خوری
-*-کره 50 گرم
-*-نمک وفلفل کمی
طرز تهیه :
پیاز داغ را آماده کنید بعد گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل و زردچوبه به پیاز داغ اضافه میکنیم ، با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا آب گوش کشیده بشه. در آخر رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و مجددا کمی تفت میدیم .
در این فاصله قارچ را به صورت ورق های نازک برش می دهیم و با کمی کره روی شعله زیاد تفت می دهیم و حدود یک قاشق غذا خوری آب لیمو به آن اضافه می می کنیم تا تغییر رنگ نده و در آخر با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم . فلفل دلمه ای خرد شده را به مخلوط گوشت و قارچ اضافه میکنیم و 2-3 دقیقه دیگه مواد رو تفت میدیم.
برای تهیه سس سفید ، ابتدا آرد را در شیر سرد خوب حل می می کنیم و بعد روی حرارت می گذاریم تا غلیظ بشه .در طی این مدت باید مرتب هم بزنیم وگرنه سس ته می گیره و گلوله می شه .وقتی کمی غلیظ شد (مثل فرنی ) کره هم به آن اضافه می می کنیم و صبر می کنیم تا کره ذوب بشه و از روی حرارت بر می داریم .در آخر کمی نمک وفلفل هم به آن اضافه می کنیم .
لازانیا رو داخل آب در حال جوشی که مقداری نمک و روغن توش ریختیم ، میریزیم و وقتی نیم پز شد ( مغز لازانیا نباید نرم بشه ) لازانیا رو آبکش میکنیم و روی پارچه تمیز ورقه های لازانیا رو میچینیم تا آب اضافه اش گرفته بشه و ورقه ها به هم نچسبه.
کف و دیواره ظرف پیرکس رو با سس مایونز چرب میکنیم . سس مایونز باعث میشه که بعد از پخت ، لازانیا به راحتی از ظرف جدا بشه.
یک لایه ورقه لازانیا کف ظرف میچینیم و روی لازانیا سس سفید ، مایه گوشتی ، و پنیر پیتزا و بهمین ترتیب لایه بعدی. روی لایه آخر را کاملا با سس سفید میپوشانیم و روی سس را پنیر پیتزا میریزیم.
دقت کنید فقط برای لایه زیری و لایه بالایی از سس سفید استفاده کنید و بین لایه های دیگه سس نریزید تا لازانیا حالت خمیری پیدا نکنه.
ظرف را به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه با درجه 180 داخل فر قرار میدیم تا پنیر طلایی بشه.
منبع : آشپزخانه من