تهیه شله زرد

شله زردمواد لازم برای یک پیمانه برنج نیم دانه ( ۴-۶ نفر ):-*- برنج نیم دانه ۱ پیمانه-*-شکر ۲ پیمانه-*-کره ۲۵ گرم-*-گلاب ۱ لیوان سر خالی-*-زعفران دم کرده غلیظ ۱ استکان-*-خلال بادام ۵۰ گرم-*-خلال پسته ( برای تزئین ‌) به مقدار لازم-*-دارچین ( برای تزئین ‌) به مقدار لازمطرز تهیه :-*-برنج را از شب قبل بدون نمک در مقداری آب خیس کنید

تهیه شله زرد

شله زرد

مواد لازم برای یک پیمانه برنج نیم دانه ( 4-6 نفر ):

-*- برنج نیم دانه 1 پیمانه
-*-شکر 2 پیمانه
-*-کره 25 گرم
-*-گلاب 1 لیوان سر خالی
-*-زعفران دم کرده غلیظ 1 استکان
-*-خلال بادام 50 گرم
-*-خلال پسته ( برای تزئین ‌) به مقدار لازم
-*-دارچین ( برای تزئین ‌) به مقدار لازم

طرز تهیه :

-*-برنج را از شب قبل بدون نمک در مقداری آب خیس کنید .

-*-به اندازه 7 برابر برنج آب داخل ظرف مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید و بعد آب برنج را خالی کنید و داخل قابلمه بریزید.

-*- زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا مغز برنج کاملا نرم شود و برنج کاملا باز شود .

-*-بعد شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و شکر کاملا مخلوط شوند . اگر شله زرد سفت بود 1 تا 2 پیمانه آب به آن اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست آید .

-*-بعد از اینکه شله زرد کمی غلیظ شد ، زعفران را همراه کره ، گلاب و نیمی از خلال بادام به شله زرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید .

-*-بعد از چند دقیقه هم زدن مداوم شله زرد ، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید 15 دقیقه حرارت ببیند .

-*-وقتی شله زرد کاملا جا افتاد حرارت زیر ظرف را خاموش کنید و یک دم کنی روی آن بگذارید و به مدت 30 دقیقه در جایی گرم تر از دمای محیط ( به طور مثال فر خاموشی که از چند ساعت قبل با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم شده باشد ) قرار دهید تا دم بکشد .

-*-و بعد از این مدت شله زرد را در ظرف مناسب بریزید و با دارچین و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین و سرو کنید .نوش جان

منبع : آشپزخانه من

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان