ماهان شبکه ایرانیان

فلفل دلمه ای شکم پر با سبکی متفاوت

مدت زمان طبخ: ۳۰ دقیقهمدت زمان لازم برای آماده سازی: ۶۰ دقیقهاگر از خوردن برنج خسته شده اید مجله دلگرم به شما پیشنهاد می کند که طرز پخت فلفل دلمه ای با گوشت را در این مقاله یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید

مدت زمان طبخ: 30 دقیقه
مدت زمان لازم برای آماده سازی: 60 دقیقه


اگر از خوردن برنج خسته شده اید مجله دلگرم به شما پیشنهاد می کند که طرز پخت فلفل دلمه ای با گوشت را در این مقاله یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید. حتی آنهایی که گیاهخوار هستند می توانند گوشت را از لیست مواد مورد نیاز این غذا خط بزنند و آن را صرف کنند.

فلفل دلمه ای شکم پر با سبکی متفاوت


مواد لازم:
6 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
2 فنجان آب گوشت(گوشت گوساله )
455 گرم گوشت گوساله پخته شده(چرخ شده یا تکه تکه)
1 فنجان بادمجان
2 فنجان پیاز
5 حبه سیر
2 فنجان اسفناج
455 گرم قارچ خرد شده
113 گرم پنیر پِپِرجک(دلخواه)
یک جهارم فنجان جعفری
1 قاشق چای خوری پونه کوهی
1 قاشق چایخوری آویشن
2 قاشق چایخوری روغن زیتون

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

روش طبخ:
سر سبز فلفل دلمه ای ها را به صورت گرد و مانند در قندان ببرید و جدا کنید.


درون فلفل دلمه ای ها را تمیز کنید و دانه های آن را خارج کنید.بادمجان ها را ریز خرد کرده و با نمک مخلوط کنید و داخل آبکش قرار دهید که اگر آب دارد خشک شود.

فلفل دلمه ای شکم پر با سبکی متفاوت
پیاز ،سیر ،اسفناج، قارچ و پنیر را ریز خرد کرده و به سایز دلخواهتان در بیاورید. آویشن، جعفری و پونه کوهی را اگر خشک مصرف می کنید مقدار کمی از آن برای عطرغذا کافیست.


مقدار کمی روغن زیتون به ماهیتابه بزرگی اضافه کنید. چند دقیقه پیاز ها را در روغن بریزید و سرخ کنید و کمی نمک به ان اضافه کنید.حالا قارچ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه ای رنگ شود.اگر حس کردید که روغنتان کم است می توانید مقداری روغن اضافه کنید. بادمجان و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید و زمانیکه عطر خوش سیر به مشامتان رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید موادتان ولرم شوند.


پس از اینکه مواد آماده شده سرد شد ،گوشت، پنیر، اسفناج، ادویه و نمک را به موادتان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


در این مرحله مخلوط خوش طعم و خوش عطرتان را داخل فلفل دلمه ای ها قرار دهید. در فلفل دلمه های را با کلاه سبز رنگشان بگذارید و درون قابلمه ای قرار داده آب گوشت را روی فلفل دلمه ای و اطراف آن بریزید و به مدت 1 ساعت آن را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا پخته شود. همچنین می توانید از فر استفاده کنید تا لایه ی رویی فلفل ها حالت کبابی به خود بگیرد.

فلفل دلمه ای شکم پر با سبکی متفاوت
می توانید بر حسب ذائقه تان کمی رب گوجه به آب گوشت اضافه کنید و روی فلفل ها بریزید تا خوشرنگتر شود.

برگردان توسط بخش آشپزی مجله دلگرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان