کباب یونانی

کباب یونانیمواد لازم:-*- گوشت فیله پاک کرده :: ۱ کیلوگرم-*- فلفل سبز دلمه :: ۲ تا ۳ عدد -*- پیازمتوسط :: ۲ تا ۳ عدد-*- کره :: ۱۰۰گرم-*- نمک وفلفل :: به مقدار کافیطرزتهیه:گوشت را ازطول به طول یک انگشت به یک اندازه می بریم وبعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نماییم (بسته به قطر فی ...

کباب یونانی

مواد لازم:

-*- گوشت فیله پاک کرده :: 1 کیلوگرم
-*- فلفل سبز دلمه :: 2 تا 3 عدد
-*- پیازمتوسط :: 2 تا 3 عدد
-*- کره :: 100گرم
-*- نمک وفلفل :: به مقدار کافی

کباب

طرزتهیه:


گوشت را ازطول به طول یک انگشت به یک اندازه می بریم وبعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نماییم (بسته به قطر فیله) به طورکلی این کباب باید تقریبا به قطر دو انگشت باشد .

یکی از پیازها را رنده کرده آب آن را با دو قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نماییم و گوشت را چند ساعت دراین سس می خوابانیم در صورت نداشتن فرصت کافیست گوشت را با این سس مخلوط نماییم

بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ می پاشیم و در آخر کمی کره روی کباب ها می گذاریم .

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان