انواع پخت اسپاگتی
اسپاگتی باسوسیس
مواد لازم:
-*- اسپاگتی رشته ای=500 گرم
-*- سوسیس=4 عدد خرد شده
-*- پیاز ریز شده=2 عدد
-*- سیر ریز شده=4 حبه
-*- فلفل دلمه سبز=2 عدد ریزشده
-*- روغن زیتون=2/1 لیوان
-*- گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=4 عدد
-*- رب گوجه فرنگی=4 قاشق غذاخوری
-*- آب=1 لیوان
-*- قرص عصاره مگی=1 عدد
-*- زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
-*- پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری
-*- پودر اورگانو=کمی
-*- نمک=به مقدار لازم
-*-پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان
طرزتهیه:
1٫ اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
2٫ سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
3٫ گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم. 4٫ سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمک را به آن اضافه کرده.
مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود. 5٫ اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم. 6٫ ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم.
اسپاگتی با خامه
مواد لازم :
½ قاشق مرباخوری نمک 1 – ½1 پیمانه گوجه فرنگی پوره شده 2 – 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 – 450 گرم پاستای ریگاتونی (Rigatoni)
½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
700 گرم سوسیس تند ایتالیایی (Italian Sausage)
پنیر پارمسان (Parmesan) رنده شده برای تزیین
1 فنجان خامه
¼ فنجان جعفری خرد شده
3 عدد سیر – ریز شده
1 عدد پیاز – خرد شده
تذکر : بجای سوسیس ایتالیایی از سوسیس کوکتل معمولی استفاده کنید. در صورت تمایل ½ قاشق مرباخوری فلفل هم به آن اضافه کنید.
طرز تهیه :
مرحله اول :
1- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ کنید. 2- سوسیسها را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند. 3- سوسیسها را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید.
مرحله دوم :
1 – حرارت را کم کرده و پیاز و سیر را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. 2 – سوسیس، گوجه فرنگی و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بپزد. 3 – فلفل سیاه و جعفری و خامه را اضافه کنید.
مرحله سوم :
1 – در دیگی بزرگ، آب و نمک را جوش آورده و پاستا را در آب و نمک ریخته
اسپاگتی با سس تن ماهی
اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا ازجمله راحتترین و رایجترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است بلکه میان بزرگترها نیز طرفداران زیادی دارد.
در میان غذاها، پخت ماکارونی و یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، میتواند غذای مناسبی باشد؛ بهخصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخکرده از کنسرو تنماهی استفاده میشود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یکسوم کاهش مییابد. درضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام و یا ناهار روز مادر فراهم خواهید کرد.
مواد لازم :
– 225 گرم ماکارونی رشتهای (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
- یک حبه سیر (رنده شده)
- 400 گرم گوجهفرنگی ریز خرده شده
- 425 گرم کنسرو تن ماهی (حدود 2 کنسرو ماهی)
- 10 عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- نصف قاشق چایخوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
- یک قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه:
قابلمهای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونیها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی و یا به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.
از طرفی دیگر، برای درستکردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت 3 الی 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.
پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پختهشده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دمکردن وجود ندارد، ماکارونی پختهشده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجهفرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. بهطور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد.
نکته:
جوشاندن کنسروهای تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب از یاد نبرید.