آش جو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از جو، حبوبات و سبزی آش تهیه می‌شود و مثل آش رشته کشک و نعنا داغ دارد. در مطلب زیر می‌توانید طرز تهیه این آش خوشمزه و لذیذ را بخوانید.

مواد لازم

سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز) 1 کیلو

لوبیا چیتی شسته و پاک شده 1/2 لیوان

عدس شسته و پاک شده 1 لیوان

جو  شسته و پاک شده 1 لیوان

پیاز داغ 2 لیوان

سیر داغ 1/2 لیوان

کشک 2 لیوان

زردچوبه 2 قاشق مرباخوری

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- جو و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب را تعویض کنید.

2- جو و لوبیا را در یک قابلمه بزرگ آب در حال جوش بریزید و بپزید.

3- هنگامی که جو و لوبیا کمی پخته شد عدس را اضافه کنید و صبر کنید عدس نرم شود. سپس پیاز داغ، سیرداغ و زردچوبه را به حبوبات اضافه کنید و هم بزنید.

4- سبزی آش را اضافه کنید و بدون آن که در قابلمه را ببندید اجازه دهید آش بپزد.

5- هنگامی که سبزی‌ و حبوبات پختند کشک، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از 3-4 دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

6- آش را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید.

نوش جان!