ماهان شبکه ایرانیان

این سوپ خوش طعم پاییزی را حتما امتحان کنید!

با شروع فصل رنگارنگ پاییز و کم کم هم با آمدن زمستان سرد ناخودآگاه ذائقه ها به سمت خوردن غذایی گرم کشیده می شود

با شروع فصل رنگارنگ پاییز و کم کم هم با آمدن زمستان سرد ناخودآگاه ذائقه ها به سمت خوردن غذایی گرم کشیده می شود.در عین حال که غذا گرم است و در این سرما به دل می نشیند چه خوب است که غذایی باشد که ویتامین های لازم را به بدن برساند و مانع از بروز بیماری هایی مثل سرماخوردگی و یا گلودرد شود.


در این مقاله با مجله دلگرم همراه باشید تا طرز تهیه یک سوپ فوق العاده خوشمزه پاییزی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سوپ

طرز تهیه سوپ


مواد لازم:
یک چهارم فنجان (50) میلی گرم کره
2 عدد سیب زمینی بزرگ، پوست کنده و خرد شده
3 عدد هویج، پوست کنده و خرد شده
1 عدد سیب پوست کنده و خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
4 فنجان (1 لیتر)آبگوشت
2 فنجان (500)میلی لیتر آب
1/2 فنجان (125)میلی گرم عدس قرمز خشک
2 قاشق غذاخوری (25) میلی گرم زنجبیل تازه خرد شده
2 قاشق چایخوری (10) میلی گرم نمک
1 قاشق چایخوری (5) میلی گرم زیره سبز
1 قاشق چایخوری (5)میلی گرم پودر فلفل قرمز
1/2قاشق چایخوری (2)میلی گرم فلفل سیاه


طرز تهیه سوپ

طرز تهیه:


1. در یک قابلمه بزرگ ته گود با حرارت متوسط کره را آب کنید. سیب زمینی خرد شده، هویج، سیب و پیاز را داخل قابلمه بریزید. حدود ده دقیقه مواد داخل قابلمه را هم بزنید تا کمی تفت داده شوند.


2. حالا عدس، زنجبیل، فلفل، نمک،زیره سبز و آبگوشت را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.با حرارت زیاد مواد داخل قابلمه را به جوش بیاورید و زمانی که آبگوشت داخل ظرف شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا 30 دقیقه مواد به آرامی پخته و نرم شود.


3. بعد از گذشت نیم ساعت شعله را خاموش کنید تا سوپ نیمه آماده شما کمی ولرم شود، سپس با مخلوط کن یا هر وسیله ای مواد را له کنید تا همانند تصویر نرم و یکدست شود.

طرز تهیه سوپ
4. مواد نرم و یکدست را داخل قابلمه ای بریزید و به مدت ده دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید. می توانید مطابق دلخواهتان کمی آب به این مواد اضافه کنید تا از حالت غلیظی خارج شود. موقع کشیدن سوپ می توانید روی آن را با ماست تزئین کنید.

ارزش غذایی در هر پرس:
کالری:315
52.9 گرم کربوهیدرات
8.6 گرم چربی
8.1 گرم پروتئین
12.3 گرم فیبر

گرداوری و ترجمه:
گروه آشپزی مجله دلگرم
(اعظم بهادر)

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان