خورش آلومسما
مواد لازم:
*مرغ:برای هر نفر یه تکه
*آلو قیسی:برای هر نفر 2 تا 3 عدد
*آلو سیاه:برای هر نفر 2 تا 3 عدد
*پیاز:2 عدد
*شکر:2 قاشق غذاخوری
*زردچوبه:مقداری
طرز تهیه:
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا" پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) غذای ما آماده است.
نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.