ماهان شبکه ایرانیان

خورش آلومسما

خورش آلومسما مواد لازم: *مرغ:برای هر نفر یه تکه *آلو قیسی:برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد *آلو سیاه:برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد *پیاز:۲ عدد *شکر:۲ قاشق غذاخوری *زردچوبه:مقداری طرز تهیه: مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم

آشپزی

خورش آلومسما

مواد لازم:

*مرغ:برای هر نفر یه تکه

*آلو قیسی:برای هر نفر 2 تا 3 عدد

*آلو سیاه:برای هر نفر 2 تا 3 عدد

*پیاز:2 عدد

*شکر:2 قاشق غذاخوری

*زردچوبه:مقداری

طرز تهیه:

مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

هر وقت که مرغ و آلو کاملا" پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) غذای ما آماده است.

نکته:

• این خورش باید آب کمی داشته باشد.

• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.

• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان