گلزار نورمحمدیانlدر این مطلب هم طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه دیگه که با گوشت تهیه میشه رو براتون میذارم برای اون دسته که ترجیح میدن از کالباس و سوسیس داخل پیتزا استفاده نکنن. امیدوارم براتون مفید باشه و لذت ببرین.

مواد لازم:
خمیر پیتزا به مقدار لازم
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمهای
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
1 قاشق مربا خوری سیر رنده شده
3 الی 4 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر آویشن
1 قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
30 گرم کره
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا گوشت
مراحل تهیه:
ابتدا سطح ظرف مخصوص پیتزا رو چرب کرده و کمی آرد میپاشیم تا بعدا پیتزا به کف ظرف نچسبه.
حالا خمیر رو به پهنای دلخواه کف ظرف پهن کرده و اجازه میدیم تا برای تقریبا نیم ساعت استراحت کنه تو این مدت بقیه مراحل رو انجام میدیم.
پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم تا نرم شده و کمی طلایی بشه.
حالا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم اضافه کرده و مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه.
وقتی گوشت کاملا پخت و سرخ شد مایه گوشتی پیتزا آماده است.
برای تهیه سس هم ابتدا سیر و کره رو با هم تفت میدیم تا کره مزه سیر رو بگیره احتیاجی به سرخ شدن سیر نیست.
بعد سس، ادویهها و نمک رو اضافه کرده و کمی با هم تفت میدیم تا داغ بشن حالا سس هم حاضره و باید مواد رو روی خمیر بذاریم.
احتیاجی به جوشیدن سس نیست همین که داغ بشه و کمی مزهها به خورد هم برن کافیه.
حالا سس رو روی سطح خمیر پخش میکنیم بهتره برای شکیلتر شدن پیتزا یک سانت از دور خمیر رو بدون سس بذاریم.
بعد مایه گوشتی و فلفل دلمهای خورد شده رو هم اضافه میکنیم.
در نهایت روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم؛ و پیتزا رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده میذاریم تا هم نون بپزه و هم پنیر آب بشه و در نهایت برای مدت 5 دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا پنیر کمی برشته بشه.
حالا پیتزا خوشمزه ما حاضره … نوش جون.
منبع: وب سایت دونفره