وب سایت سر آشپز پاپیون: شیرینی مربایی جزو خوشمزهترین شیرینیهایی هست که توی دسته شیرینیهای خشک قرار میگیره و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگیش در دسته شیرینیهای پرطرفدار هم قرار میگیرد.
مواد لازم:
هویج 500 گرم
شکر 500 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
گلاب 1/4 لیوان
پودر هل 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
آبلیمو 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
هویجها را شسته پوست کنده و خورد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.
سپس با میکسر هویجها رو پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید؛ و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.
پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشهای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
سایر نکات:
به جای ژلاتین میتونید از تخم به استفاده کنید من برای همهی مرباهای که درست میکنم از تخم به استفاده میکنم.
به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه میکنم و در آخر پخت هستهها رو از مربا برمی دارم.
منبع: سرآشپز پاپیون