دمنوش برگ به ، چای درخت به ، چای به
با دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه دمنوش به + خواص دمنوش به بیشتر آشنا شوید.
چای به + خواص دم نوش به
به نوشیدنیهایی که از دمکردن گیاهان به دست میآید، دمنوش گفته میشود. این گیاهان همگی دارای خواص بسیار زیادی میباشند و بخش عمدهای از طب سنتی را تشکیل میدهند. میوه به یکی از همی میوههاست که سرشار از ویتامین آ و ب و همچنین تانین و املاح آهکی است. دمنوش به همچنین یکی از خوشعطرترین و پرخاصیتترین انواع دمنوشهاست. طرز تهیه دمنوش به بسیار ساده است و می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد.
دمنوش به را هم به صورت مجزا و هم به شکل ترکیبی با سیب نیز تهیه میکنند که هر دو نوع بسیار خوش بو و آرامبخش هستند. دمنوش به، یک نوشیدنی آرامبخش برای اعصاب است که بسیار گوارا، خوشبو، خوشرنگ و مقوی قلب، معده و اعصاب میباشد. در اینجا قصد داریم شما را با طرز تهیه دمنوش به آشنا کرده و درباره خواص عالی این میوه توضیحاتی ارائه دهیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شوند.
خواص دمنوش برگ به ، چای درخت به ، چای به
دمنوش برگ به ( چای درخت به ، چای به ) ورم چشم را مداوا میکند. همچنین زخم ها را می شوید و ضد عفونی میکند. دمنوش برگ به ( چای درخت به ، چای به ) قابض است . جالب است بدانید ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است . میوه به فواید خیلی زیادی دارد . بپ
طبق تحقیقاتی که بدست امده است عصاره برگ به بر نمایههای بیوشیمیایی مرتبط با بیماری های کرونر قلبی تأثیر فراوانی میگذارد. همچنین میوه و دانه به که سرشار از پکتین میباشند، برای سیستم قلبی عروقی کاربرد فراوانی دارد . برگ میوه به بر کاهش کلسترول خون و کاهش فشارخون تاثیر خواهد گذاشت . همچنین مانع ایجاد لختههای خونی می شود .
برگ به برای تقویت موها و کدر کردن رنگ آنها در صورت استفاده موضعی بر روی موها فواید زیادی دارد . پس پیشنهاد میکینم چای برگ به یا دمنوش برگ به را حتما روزانه یک لیوان مصرف کنید . باز هم تاکید میکنیم مهمترین خواص دمنوش به ( چای درخت به ، چای به ) باز کردن رگ های قلب است .
میتوانید برای تهیه دمنوش برگ به ، برگها را به مدت 15 دقیقه در آب در حال جوش بخیسانید و سپس با کمک صافی آن را صاف کرده و میل کنید . دمنوش به شبیه چای می شود . شما میتوانید از ان به عنوان چای استفاده کنید .
مواد لازم برای دم کردن چای به
- میوه ی به یک عدد
- لیمو عمانی یک عدد یا در صورت تمایل لیموی تازه
- هل یا چوب دارچین در صورت تمایل
طرز تهیه دمنوش به
برای درست کردن دمنوش به لازم است که ابتدا به را به قسمت های کوچکی تقسیم کرده و به صورت تازه و یا از قبل خشک شده استفاده نمایید . اگر که بخواهید تکه های میوه ی به را خشک نمایید میتوانید انرا در بربر نور آفتاب قرار دهید و یا اینکه انها را در ماهی تابه و روی حرارت کمی تفت دهید تا برشته شوند . حتی میتوانید که برای تهیه چای به از قبل تکه های این میوه را درون آبلیمو بخیسانید و سپس خشک نمایید .
در این صورت هر زمان که تمایل به درست کردن دمنوش داشته باشید ،مقداری از این میوه ی خشک شده را درون قوری ریخته و به مدت 20 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا اصطلاحا دم بکشد و در پایان نیز می توانید یک لیموی عمانی و یا کمی لیموی تازه به ان بیفزایید . استفاده از هل یا دارچین هم بنا به ذائقه و انتخاب خودتان است ....نوش جـــــــــــان
گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی