طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه

طعم دلپذیر و بوی خاص سیب زمینی تنوری مشام هر شخصی با هر سلیقه ای را تحریک می کند و به سادگی حاضر می شود

طعم دلپذیر و بوی خاص سیب زمینی تنوری مشام هر شخصی با هر سلیقه ای را تحریک می کند و به سادگی حاضر می شود.

مناسب برای :4 نفر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

سیب زمینی تنوری

بهتر است از سیب زمینی استانبولی استفاده کنید چون هم پوست نازک‌تری دارد و هم کوچکتر هستند و زودتر تنوری می‌شوند. از همه مهمتر طعم بهتری دارند.اگر سیب زمینی‌های شما درشت باشد می‌توانید کمی ماءالشعیر یا آب مرغ یا آب گوشت روی آنها بریزید، این کار به پخت سریع‌تر کمک می‌کند.

مواد لازم:

سیب زمینی : 450 گرم

کره : 2 قاشق غذاخوری

نمک درشت : به میزان لازم

فلفل آسیاب شده : به میزان لازم

طرز تهیه:

یک کاغذ روغنی روی یک ورقه فویل بگذارید و سیب زمینی‌ها را روی آن بگذارید. نمک و فلفل را اضافه کنید. پیشنهاد ما اینست که کمی کره هم در این مرحله اضافه کنید تا طعم سیب‌زمینی محشر شود.


فویل را تا کنید و لبه‌های آن را کامل بپیچانید تا بسته شود. بسته را روی زغال یا گریل با درجه متوسط رو به بالا برای 20 تا 25 دقیقه بپزید تا سیب زمینی‌ها نرم شوند.


بعد از پخت پوست آنها را بگیرید، روی سیب زمینی ها کره بمالید و سرو کنید.

منبع : پارسه گرد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان