میگو شانگهای - غذاهای چینی

مواد لازم :
یک و نیم کیلو میگوی متوسط با پوست
4 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
4 خلال زنجبیل تازه
3 عدد پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت )
4 قاشق سوپ خوری سس سویا
3 قاشق سوپ خوری شکر
2 قاشق چای خوری سرکه
میگو شانگهای - غذاهای چینی
طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید . پوست و دم را جدا نکنید .
روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .