بستنی زغالی با توجه به خواص و فواید کربن بلک یک خوراکی بی نظیر و عالی است. ضمن اینکه شما برای تهیه آن نیاز به مواد زیادی ندارید و به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی زغالی را در منزل تجربه کنید.
همانطور که از نام این رنگ پیداست، منشا این ماده از مواد سوخته شده گیاهانی است که کربن آن ها برای بدن مضر نمی باشد. به این رنگ با این منبع استخراجی کربن بلک گیاهی گفته می شود. این ماده در طرز تهیه بستنی زغالی نیز کاربرد دارد.
خواص کربن بلک
قبل از اینکه به تهیه بستنی با زغال بپردازیم بهتر است کمی با خواص کربن بلک آشنا شویم. از خواص اصلی کربن بلک می توان به DETOXIFIER اشاره کرد. به این معنی که در ذرات این ماده میلیون ها منافذ وجود دارد که این منافذ قادر هستند سموم و مواد شیمیایی در بدن را جذب کنند. از این خاصیت می توان در درمان بسیاری از مسمویت های غذایی و دارویی و یا درمان مسمویت حاصل از مجاورت با گازهای سمی و همچنین دفع سموم مواد مخدر استفاده کرد. این ماده در درمان های اوژانسی حوادث ناشی از مسمومیت در بیمارستان ها استفاده می شود. همچنین این ماده در درمان نفخ، پایین آوردن کلسترول خون، درمان مشکلات دستگاه صفراوی در طول حاملگی و رفع مستی بعد از نوشیدن الکل کاربرد دارد.
مواد لازم
طرز تهیه بستنی زغالی متفاوت و خوشمزه
برای شروع طرز تهیه بستنی زغالی ابتدا باید خامه فرم گرفته را آماده کنید.
در ادامه این خامه فرم گرفته شده را با همزن برقی خوب هم بزنید. در یک ظرف جدا، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. بعد از هم زدن تخم مرغ ها، شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید.
این مواد را با همزن برقی تا زمان کش آمدن هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بستنی زغالی, مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل را با خامه زده شده مخلوط کنید و هم بزنید. آن گاه زغال فعال را نیز در چند مرحله به مجموع مواد اضافه کنید.
در این مرحله باید مخلوط را در یک ظرف دردار بریزید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از 8 ساعت می توانید بستنی را میل کنید. بستنی زغالی نیز در عین داشتن طعم زغال، طعم مطبوعی از بستنی وانیلی و خامه را نیز دارد.
امیدواریم دستور تهیه بستنی زغالی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و بتوانید این بستنی خوشمزه و عالی را در محیط منزل تهیه بفرمایید و از خواص ناب آن بهره ببرید. شما عزیزان می توانید ما را با لینک انواع بستنی در مجله آرگا دنبال بفرمایید.