طرز تهیه شکلات فندقی خوشمزه در منزل
مواد لازم :
فندق |
3/4 فنجان ( 113 گرم ) |
آلبالو خشک، بدون هسته |
1/3 فنجان |
زنجبیل پودر شده |
2 قاشق سوپ خوری |
شکلات تلخ ( درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقهای است ) |
170 گرم |
طرز تهیه :
فر را بر روی 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) روشن کنید.
فندقها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت 20 دقیقه دردمای 176 درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندقها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (میتوانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).
حالا فندقها را بر روی یک حوله بریزید.
پوست فندقها را بگیرید و مغز فندقها را در سایز درشت خرد کنید.
حالافندقها، آلبالو خشکها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
شکلاتها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود.
حالا شکلاتهای ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.
حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژلهای بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید.