به گزارش مهر ، یافته محققان دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا نشان میدهد افرادی که مقادیر زیاد پروتئین گوشت مصرف میکنند با افزایش 60 درصدی ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند، درحالیکه افراد مصرف کننده مقادیر بالا پروتئین ناشی از مغزیجات و دانهها، 40 درصد با کاهش ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
گری فریزر سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: درحالیکه چربیهای رژیمی بخشی از فاکتور پرخطر تاثیرگذار بر بیماری قلبی-عروقی هستند، پروتئینها نقش مهمی ایفاء میکنند و غالبا تاثیرات مستقل آنها بر فاکتورهای پرخطر نادیده گرفته میشود.
در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف پروتئینهای حیوانی را در مقابل پروتئینهای گیاهی در 81,337 مقایسه کردند.
به گفته محققان رژیم غذایی سالم بر مصرف پروتئین تاکید دارد، اما ترجیحا بهتر است پروتئین کمتری از گوشت دریافت شود و مصرف بیشتر پروتئین گیاهی ناشی از مغزیجات و دانهها در رژیم غذایی گنجانده شود.