طرز تهیه مرغ بریان در فر

مرغ بریان در فر مواد لازم:مرغ: یک عدد درستهآب غورهروغن زیتوننمک فلفلپیازفلفل دلمهگوجه فرنگیطرز تهیه مرغ بریان در فرطرزتهیه:ابتدا مرغ را شسته به مدت نیم ساعت در آب ولرم میذاریم

مرغ بریان در فر

مواد لازم:
مرغ: یک عدد درسته
آب غوره
روغن زیتون
نمک فلفل
پیاز
فلفل دلمه
گوجه فرنگی

طرز تهیه مرغ بریان در فر

طرز تهیه مرغ بریان در فر


طرزتهیه:
ابتدا مرغ را شسته به مدت نیم ساعت در آب ولرم میذاریم.با اینکار خونابه مرغ خارج میشه.بهتره از مرغ کوچک که چربی کمتری هم زیر پوست دارن استفاده کنید.

بعد مرغ را با نمک نسبتاً زیاد کاملاً آغشته کنید و در سالاد پیاز،فلفل دلمه،گوجه فرنگى و روغن زیتون بودار بخوابانید.بعد از یک ساعت آبغوره را اضافه کنید.

برای اینکار مرغ و سالاد را در ظرف گود ریخته و در آبغوره فراوان غرق کنید.محشر میشه!!!!بذارید چند ساعت در آبغوره بماند تا خوب مزه دار بشه.هر از گاهی مرغ را برگردانده و با قاشق داخل مرغ را هم بی نسیب نذارین!!!!

خوب حالا مرغ را در ظرف عمیق مخصوص فر قرار دهید و روی آن را با آلومینیوم فویل کاملا بپوشانید. فر را تا دمای ٢٢٠ درجه گرم کرده و مرغ را یکساعت و نیم بدون گریل بپزید.

سپس فویل را برداشته و ٢٠ دقیقه بدون فویل با دمای ٢٥٠ درجه بپزید تا آب مرغ ته ظرف حسابی غلیظ و روی مرغ برشته شود.با سلیقه خود تزیین کنید،

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر