ماهان شبکه ایرانیان

چیز کیک وانیل و توت فرنگی از نوع یخچالی!

چیز کیک ها به دو دسته کلی یعنی به چیز کیک های یخچالی و چیز کیک هایی که داخل فر میپزن تقسیم میشن و به نظر من درست کردن دسته داخل یخچالیشون خیلی راحت و بی دردسره و میتونه در طعم های متفاوت هم تهیه بشه.

وب سایت دونفره: چیز کیک ها به دو دسته کلی یعنی به چیز کیک های یخچالی و چیز کیک هایی که داخل فر میپزن تقسیم میشن و به نظر من درست کردن دسته داخل یخچالیشون خیلی راحت و بی دردسره و میتونه در طعم های متفاوت هم تهیه بشه که در این مطلب طرز تهیه یه چیز کیک خوشمزه با طعم وانیل و توت فرنگی رو براتون میذارم.

مواد لازم:

  • 200 گرم بیسکوییت سبوس دار یا ساده
  • 200 گرم خامه
  • 200 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
  • 4 الی 5 قاشق غذاخوری پودر قند
  • 80 گرم کره
  • 15 گرم پودر ژلاتین
  • 1/2 پیمانه آب
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • توت فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه چیز کیک وانیل و توت فرنگی


مراحل تهیه :

  1. برای تهیه این چیز کیک اول باید پایه بیسکوییتی رو حاضر کنیم پس بیسکوییت هارو خورد میکنیم، میتونین اونهارو داخل یه کیسه بریزین و بعد با گوشتکوب کاملا خوردشون کنین تا کاملا حالت پودری پیدا کنن یا داخل غذاساز بریزینشون. نوع بیسکوییت بستگی به سلیقه خودتون داره ولی به نظر من بیسکوییتای سبوس دار برای این کیک عالین.
  2. حالا کره رو داخل ماکروفر یا روی گاز آب میکنیم، ولی باید دقت کنیم تا جوش نیاد و گرنه طعمش بد میشه. بعد بیسکوییت و کره رو داخل یه کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم.
  3. حالا از یک قالب کمربندی استفاده میکنیم و قالب رو روی ظرف سرومون میذاریمش و بعد مخلوط بیسکوییت رو داخلش میریزیم و با کمک ته یک لیوان همه سطحش رو خوب فشرده میکنیم و بعد قالب رو برای نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا بیسکوییت و کره خودشون رو بگیرن و سفت بشن.
  4. حالا باید مایه پنیری کیک رو درست کنیم به این صورت که خامه، پنیر خامه ای، پودر قند الک شده و وانیل رو داخل یه کاسه میریزیم و با همزن میزنیمشون تا مخلوطی یکنواخت بدست بیاد.
  5. بعد آبی رو که داشتیم داخل قابلمه میریزیم و پودر ژلاتین رو هم روش میپاشیم و بعد با شعله ملایم مخلوط رو هم میزنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه.
  6.  مخلوط ژلاتین رو داخل مایه پنیری میریزیم و سریع همشون میزنیم تا ژلااتین نبنده.
  7. کرم پنیری چیز کیک وانیلیمون هم حاضره.
  8. کرم پنیری رو داخل قالب میریزیم و به آرامی قالب رو چند بار به زمین میکوبیم تا هوا بینش نمونه. حالا سطح مایه رو صاف میکنیم و کیکمون رو برای 2 الی 3 ساعت داخل یخچال میذاریم.
  9. بعد از این مدت کرم پنیری سفت شده و کیک حاضره برای جدا کردن کیک از قالب کافیه کمی دورش رو با چاقو از قالب جدا کرده و بعد قالب رو باز کنیم.
  10. درنهایت هم کیکمون رو با حلقه های توت فرنگی تزیین میکنیم.
  11. حالا کیک خوشمزمون آماده سروه … نوش جون
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان