ماهان شبکه ایرانیان

رول کرپ پنیری؛ یک فینگر فود خوشمزه و شیک

کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.

وب سایت سوران: کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.
 
مواد لازم:

  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 پنس
  • شیر  1 لیوان
  • آرد حدود 3/4 پیمانه
  • جعفری 1 مشت
 
طرز تهیه رول کرپ پنیری یک فینگر فود خوشمزه و شیک

طرز تهیه برای 5 کرپ:

1-تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.

2-در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.

3-کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه

4-بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.

5-رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی