ماهان شبکه ایرانیان

موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

مواد لازم:
پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): 2 عدد
شکر: 6 قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته: 200 میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
دانه انار: برای تزیین
برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)
 
 
 
موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه


طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

2. زرده‌های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه‌ای شوند.

3. مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.

4. سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

5. دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

6. موس را در ظرف‌های سرو بریزید و حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

7. روی موس‌ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته:
برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
ماهنامه کیک و شیرینی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان