ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ی بامیه

مواد لازم برای تهییه بامیه مناسب برای :۴ نفر *-آرد =۱۲۵ گرم*-تخم مرغ =۳ عدد*-شکر= ۲۰۰ گرم*-روغن =۴ تا ۵ قاشق*-شربت غلیظ= ۲ پیمانه*-گلاب =۲ تا ۳ قاشق طرز تهیه ۱-آب و روغن را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید ۲-آرد را یکمرتبه داخل آب که جوش آمده است میریزیم و یکی دو بار آهسته بهم می زنیم تا آب کامل تبخیر و مایه سفت شود ۳-ظرف را ا ...

طرز تهیه ی بامیه

مواد لازم برای تهییه بامیه

مناسب برای :4 نفر

*-آرد =125 گرم

*-تخم مرغ =3 عدد

*-شکر= 200 گرم

*-روغن =4 تا 5 قاشق

*-شربت غلیظ= 2 پیمانه

*-گلاب =2 تا 3 قاشق

طرز تهیه

1-آب و روغن را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید

2-آرد را یکمرتبه داخل آب که جوش آمده است میریزیم و یکی دو بار آهسته بهم می زنیم تا آب کامل تبخیر و مایه سفت شود

3-ظرف را ازروی آتش برمیداریم و مایه که کمی سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مایه می شکنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر کامل نرم و لطیف شود

4-بعد در تابه مقداری روغن مایع از قبیل روغن کنجد میریزیم و روی آتش می گذاریم تا داغ شود و مایه را داخل قیف مخصوص می ریزیم و حرارت را ملا یم میکنیم دهانه قیف را جمع می کنیم و از مایه بهر اندازه که بخواهیم با فشار دادن کیسه در روغن میریزیم بطوریکه سطح روغن پوشیده شود


5-گاهی بامیه ها را پشت و رو می کنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود بعد با کفگیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود

6-بعد بامیه های آماده شده را در شربت میریزیم درصورتیکه بخواهیم بامیه خرمایی رنگ شود یکی دو قاشق شکر درآب روغن بامیه میریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه می کنیم .

منبع:دستپخت

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان