مواد لازم برای تهییه بامیه
مناسب برای :4 نفر
*-آرد =125 گرم
*-تخم مرغ =3 عدد
*-شکر= 200 گرم
*-روغن =4 تا 5 قاشق
*-شربت غلیظ= 2 پیمانه
*-گلاب =2 تا 3 قاشق
طرز تهیه
1-آب و روغن را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید
2-آرد را یکمرتبه داخل آب که جوش آمده است میریزیم و یکی دو بار آهسته بهم می زنیم تا آب کامل تبخیر و مایه سفت شود
3-ظرف را ازروی آتش برمیداریم و مایه که کمی سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مایه می شکنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر کامل نرم و لطیف شود
4-بعد در تابه مقداری روغن مایع از قبیل روغن کنجد میریزیم و روی آتش می گذاریم تا داغ شود و مایه را داخل قیف مخصوص می ریزیم و حرارت را ملا یم میکنیم دهانه قیف را جمع می کنیم و از مایه بهر اندازه که بخواهیم با فشار دادن کیسه در روغن میریزیم بطوریکه سطح روغن پوشیده شود
5-گاهی بامیه ها را پشت و رو می کنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود بعد با کفگیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود
6-بعد بامیه های آماده شده را در شربت میریزیم درصورتیکه بخواهیم بامیه خرمایی رنگ شود یکی دو قاشق شکر درآب روغن بامیه میریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه می کنیم .
منبع:دستپخت