این مجموعه ترکیب کاملی از دستور پخت امتحان شدهی کوکیهای پرطرفدار با طعمهای جدید الهامبخش است که درست کردن آنها برای افراد مبتدی آسان بوده و ترکیبی از شیرینیهای مختلف مخصوص عید است. شیرینیهای کلاسیک، شیرینیهای ترد و سبک، شیرینیهای مخلوط و بسیار خوشمزه! لیست فوقالعادهای از کوکیهایی که امتحان خود را پس دادهاند در این مجموعه آورده شده است. با بنیتا همراه باشید.
شیرینی زنجبیلی غولآسا
Credit: bhg
این کوکیهای جویدنی و خوشمزه، هم ازلحاظ اندازه و هم ازلحاظ طعم زنجبیل غولآسا هستند. آنها برای اینکه حتی ناهار یک کودک باشند فوقالعاده هستند.
مواد لازم:
- چهار و نیم فنجان آرد همهمنظوره (آردی است که خودش حاوی بکینگ پودر است)
- چهار قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- دو قاشق چایخوری جوششیرین
- یک و نیم قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک قاشق چایخوری پودر میخک
- یکچهارم قاشق چایخوری نمک
- یک و نیم فنجان روغن صاف قنادی
- دو فنجان شکر دانهریز
- 2 عدد تخممرغ
- نصف فنجان شهد
- سهچهارم فنجان شکر معمولی یا شکر دانهریز اضافی
دستور تهیه:
در یککاسهی متوسط، آرد، زنجبیل، جوششیرین، دارچین، میخک و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید. در یکظرف بزرگ روغن را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا نرم شود. بهتدریج دو فنجان شکر دانهریز را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکر در روغن حل شود. لبههای کاسه را هم خوب به هم بزنید. تخممرغها و شهد را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آرد را کمکم اضافه کنید و تا جایی که میتوان از همزن استفاده کرد با همزن ادامه دهید. بقیهی آرد را با یک قاشق چوبی مخلوطکنید.
از خمیر گلولههایی بهاندازهی یکچهارم فنجان جدا کنید. گلولهها را در آن سهچهارم شکر معمولی رول کنید. رولها را بافاصلهای حدود 6 سانتیمتر روی سینی شیرینیپزی فر بچینید. سینی را به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا زمانیکه کوکیها پف کنند و به رنگ قهوهای روشن درآیند. بیش از این شیرینیها را نپزید وگرنه سفت خواهند شد. بگذارید به مدت دو دقیقه روی همان سینی فر بمانند و بعد آنها را روی توری فلزی منتقل کنید تا خنک شوند. آنها را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق تا سه روز و در فریزر تا سه ماه میتوانید نگه دارید. این مقادیر حدود بیستوپنج کوکی ده سانتیمتری به شما میدهد.
ستارههای شکلات تلخ
Credit: bhg
مواد لازم:
- یک فنجان کره که در دمای اتاق نرم شده
- یک و نیم فنجان پودر کاکائوی شیرین نشده
- یک فنجان و ربع شکر
- چهار اونس (115 گرم) شکلات تلخ که ذوبشده و بعد سرد شده است
- 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یکدوم قاشق چایخوری نمک
- دو عدد تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری شیر
- یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
- یک و نیم فنجان آرد همهمنظوره
- سه اونس شکلات تلخ ذوبشده (اختیاری)
- پودر کاکائوی شیرین نشده(اختیاری)
دستور تهیه:
یک ظرف بزرگ بردارید و در آن کره را با سرعت متوسط همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. بعد یک و نیم فنجان پودر کاکائو و شکر و 4 اونس شکلات ذوبشده، بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و کنارههای کاسه را فراموش نکنید. حالا تخممرغ و شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را کمکم اضافه کنید و تا جایی که میشود با همزن برقی آن را هم بزنید. برای مخلوط کردن باقی آرد از یک قاشق چوبی استفاده کنید. خمیر را نصف کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت بدهید تا جایی که کار کردن با خمیر آسان شود.
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل گرمکنید. روی یک سطح آردپاشی شده هر قسمت از خمیر را به قطر یکهشتم اینچ لوله کنید. از کاترهای شیرینی دونیم تا سه اینچی ستاره شکل استفاده کنید و خمیر را برش بزنید. بعد با یک کاتر ستارهای یک اینچی درست وسط نیمی از ستارههای بزرگتر را برش بزنید و خالی کنید.
همهی ستارههای بزرگ و کوچک را با فاصلههای دو اینچی داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید بچینید. هفت تا هشت دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که کنارههای شیرینی طلایی شوند. بعد آنها را به توری سیمی منتقل کنید و اجازه بدهید خنک شوند.
حالا ستارههایی که وسطشان خالیشده را با یک فیلینگ دلخواه که میتواند شکلات یا پودینگ یا مارمالاد باشد به ستارههای سالم بچسبانید. میتوانید شیرینیها را با شکلات تلخ مذاب اضافی یا پودر کاکائوی الک شده تزیین کنید. ستارههای کوچک را نیز میتوانید با فیلینگ به سطحرویی یا زیرین کوکیها و یا به همدیگر بچسبانید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از همان ابتدا رولهای آرد را در پودر کاکائو بغلتانید.
فاج شکلاتی
Credit: allrecipes
مواد لازم:
- یکدوم فنجان شکلات تلخ یا شکلات نیمه شیرین
- 13 اونس پنیر خامهای نرم شده
- یکسوم فنجان پودر شکر
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل
- یک تا دو قاشق غذاخوری آب گرم (اختیاری)
دستور تهیه:
در یک ظرف سسخوری تکههای شکلات را بهصورت غیرمستقیم حرارت بدهید تا ذوب شوند. آن را به آهستگی خنک کنید. در یکظرف کوچک پنیر خامهای و پودر شکر را مخلوطکنید. آنها را به شکلات ذوبشده و وانیل اضافه کنید. در صورت نیاز آب داغ را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا زمانی که فیلینگ ما یکنواخت شود و به غلظت موردنظر برسد.
کوکیهای شهدی
Credit: bhg
مواد لازم:
- پنج فنجان آرد همهمنظوره
- دو قاشق چایخوری جوششیرین
- یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- یکدوم قاشق چایخوری نمک
- یک فنجان روغن قنادی
- یک فنجان شکر قهوهای
- یک فنجان شهد
- دو عدد تخممرغ
- دو قاشق غذاخوری آب
- دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
- شکر دانهدرشت یا زنجبیل بلوره شدهی تکهتکه شده
دستور تهیه:
در یککاسه بزرگ آرد، جوششیرین، پودر زنجبیل، پودر دارچین، و نمک را مخلوطکنید و کنار بگذارید. در یککاسه خیلی بزرگ روغن را با همزن برقی ابتدا با سرعت متوسط و بعد با سرعت تند به مدت 30 ثانیه هم بزنید. بعد شکر قهوهای را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً در آن حل شود. بعد شهد، تخممرغ، سرکه سیب و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا همه باهم خوب مخلوط شوند. آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با همزن برقی بزنید. بقیه آرد را هم اضافه کنید و با قاشق مخلوطکنید. خمیر را دو قسمت کنید. روی آنها را بپوشانید و استراحت دهید تا خمیر انسجام پیدا کند و کار کردن با آن آسان شود.
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل گرمکنید. روی یک سطح آرد پاشی شده، هر قسمت خمیر را به ضخامت یکدوم اینچ لوله کنید. با استفاده از کاتر خمیر را با طول سه اینچ سه اینچ برش بزنید. برشها را با فاصلهی دو و نیم اینچی از هم روی سینی فری که کاغذ روغنی انداختهاید بچینید. روی آنها شکر دانهدرشت یا زنجبیل کریستاله بپاشید.
در فری که از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که لبههای شیرینی طلایی شوند آنها را بپزید. بعد آنها را به توری سیمی منتقل کنید و اجازه بدهید خنک شوند.
نکته: برای کوکیهای کرهای افرا، میتوانید یک قاشق چایخوری جوز هندی را جایگزین زنجبیل و دارچین کنید. جایگزین یک فنجان شهد میتواند سهچهارم فنجان شیرهی افرای خالص بهعلاوه یکچهارم فنجان شربت تیره ذرت و یک قاشق چایخوری اسانس افرا باشد. ارزش غذایی: 237 کالری، 3 گرم پروتئین، 38 گرم کربوهیدرات، 8 گرم چربی کل، 16 میلیگرم کلسترول، یک گرم فیبر، صفر درصد ویتامین A، صفر درصد ویتامین C، 156 میلیگرم سدیم، دو درصد کلسیم و 8 درصد آهن
کوکیهای زیگزاگی لیمویی
Credit: bhg
مواد لازم:
- یک جعبه پودر کیک لیمویی (25 و یکچهارم اونس)
- دو عدد تخممرغ
- یکسوم فنجان آرد همهکاره
- یکسوم فنجان آبلیموی ریخته شده در روغنزیتون
- دو قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده
- دو قاشق غذاخوری آبلیمو
- یک قاشق چایخوری عصاره لیمو
- یکدوم قاشق چایخوری وانیل
- شکر ریزدانه
- پودر شکر
دستور تهیه:
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت از قبل گرمکنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید، و آن را کنار بگذارید. در یککاسه بزرگ پودر کیک، تخممرغ، آرد، روغن، رندهی پوست لیمو، آبلیمو، اسانس لیمو و وانیل را خوب مخلوطکنید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید.
شکر دانهریز را در یک کاسه بریزید و پودر شکر را در یککاسه دیگر. برای هر شیرینی، یک قاشق غذاخوری از خمیر را توی کاسه شکر دانهریز بیندازید و بغلتانید تا شکر روی آن را بگیرد. (خمیر را در دست به شکل توپ گرد کرده باشید.) بعد خمیر را در پودر شکر بیندازید و بغلتانید. گلولهها را با فاصله دو اینچی از هم توی سینی فر آمادهشده بچینید.
سینی فر را برای 7 تا 9 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبههای شیرینی طلایی یا قهوهای روشن شوند. از فر دربیاورید و بگذارید دو دقیقه روی سینی فر بماند. بعد آن را به توری فلزی منتقل کنید تا خنک شود.
در نهایت توصیه میکنیم مطلب فواید و مضرات شکلات را نیز مطالعه کنید.
قسمت دوم این مطلب را نیز از دست ندهید.
منبع: bhg ,pillsbury,allrecipes