![رئیس زندان بابل رئیس زندان بابل](/Upload/Public/Content/Images/1395/12/20/2020460005.jpg)
به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان زندانها، علی اکبر جعفرزاده، رییس اداره زندان شهرستان بابل از کمک 400 میلیون ریالی انجمن حمایت زندانیان این شهرستان به خانواده مددجویان نیازمند خبر داد.
وی تصریح کرد: زمانی که سرپرست یک خانواده روانه زندان می شود، بیشترین مشکلات متوجه خانواده اوست و و دیگر اعضای خانواده، اقوام و حتی نهادهای مسئول در جامعه بایستی هر کدام سهم خود را در مرتفع نمودن بخشی از این مشکلات ایفا کنند.
رییس زندان بابل به فلسفه شکل گیری انجمن حمایت زندانیان هم اشاره ای کرد و گفت: حمایت مادی و معنوی از خانواده زندانیانی که نیاز به امداد و مساعدت دارند، یکی از وظایف ذاتی این انجمن است که در شکل های گوناگون و در طول ایام سال به مناسبت های مختلف انجام می پذیرد.