مواد لازم
▪ مرغ تمیز کرده و شکم خالی؛ 5/1 کیلوگرم
▪ ماست چکیده؛ یک کیلوگرم
▪ زعفران ساییده؛ یک قاشق مرباخوری
▪ خلال نارنج یا پرتقال تلخی گرفته؛ یک لیوان (خلالها را باید سه تا چهار مرتبه، هر دفعه به مدت یک ربع بجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود)
▪ پیاز سرخ کرده؛ 3 عدد
▪ نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
روش تهیه یک خورش ماست لذیذ
طرز تهیه
مرغ تمیز کرده را با پیاز سرخ شده و کمی نمک و دو لیوان آب میگذاریم بپزد، به طوری که بعد از پخته شدن کمی آب داشته باشد و بعد زعفران ساییده و نمک و فلفل و خلال تلخی گرفته را به آن اضافه میکنیم. چند جوش که زد، مرغ را خارج می کنیم و تکه تکه میکنیم. سپس حرارت خورش را کم میکنیم.
ماست را خوب بهم میزنیم تا صاف شود و آن را در خورش میریزیم، ولی خورش بعد از ریختن ماست نباید بجوشد.
کافی است که ماست کمی گرم شود که مرغها را در ظرف قرار دهیم و خورش را روی آن میریزیم. این خورش را با گوشت هم میتوان تهیه کرد.