این شیرینی های کوچک خوشمزه، که تنها به سه ماده اولیه نیاز دارند برای صبح، بعد از ظهر و حتی دسر عالی هستند. با این چگونه و طرز تهیه شیرینی توت فرنگی و خامه همراه شوید.
آموزش تصویری پخت شیرینی
1-موادی لازم
- خمیر پای از قبل آماده شده
- نصف فنجان پنیر خامه ای نرم شده
- سه قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی (ترجیحا با شکر کم و ارگانیک)
2-فر را از قبل گرم کنید.
این شیرینی ها در دمای 180 درجه سانتیگراد درست می شوند.
3-پنیر خامه ای را با مربا توت فرنگی توسط دستگاه همزن تا زمانی که کاملا ترکیب شوند، هم بزنید.
4-خمیر پای را به صفحه سیلیکونی منتقل کنید (استفاده از این صفحه کثیف کاری کمتری نسبت به آرد دارد).
سپس توسط قالب شیرینی، خمیر را به شکل قلب در بیاورد، توجه کنید برای هر شیرینی دو لایه قلب می خواهید.
5-قلب ها را به یک صفحه آشپزی با خط های سیلیکونی منتقل کنید، این کار مخصوصا برای کودکان هم راحت و هم امن است.
6-با یک قاشق چایخوری، به اندازه یک سکه از مخلوط پنیرخامه ای و مربا روی یک قلب بریزید.
7-دست خود را در کاسه آب فرو ببرید و آن را روی حاشیه های خمیر پایینی شیرینی بکشید.
آب در اینجا نقش چسب را بازی میکند و باعث میشود که سطوح بالا و پایین در طول مراحل آشپزی به هم متصل بمانند.
8-خمیرهای لایه بالا را به خمیر های لایه پایین -که مخلوط پنیرخامه ای و مربای توت فرنگی را در آنها ریخته اید- متصل کنید.
سپس با استفاده از یک چنگال کوچک در کناره های شیرینی شیار ایجاد کنید (مانند شکل)
9-زمان پخت معمولا 10 تا 15 دقیقه است.
لبه های شیرینی ترد می شوند ولی نمی سوزند.
نوش جان!
phow