شناسه : ۸۸۴۳۰۰ - چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۲۰
کباب بختیاری
کباب بختیاری ترکیبی از جوجه کباب و کباب چنجه است که به صورت یکی در میان به سیخ کشیده و کباب میشود. در این مطلب میتوان فوت و فن درست کردن این کباب در منزل را بخوانید.
کباب بختیاری ترکیبی از جوجه کباب و کباب چنجه است که به صورت یکی در میان به سیخ کشیده و کباب میشود. در این مطلب میتوان فوت و فن درست کردن این کباب در منزل را بخوانید.
مواد لازم
فیله گوسفند یا گوساله 400 گرم
فیله مرغ 400 گرم
زعفران دمکرده 2 قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد
ماست 8 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1/2 لیوان
کره، نمک و فلفل به میزان دلخواه
فلفل دلمهای 1 عدد (اختیاری)
طرز تهیه
1- فیله های مرغ و گوشت را به اندازه درشت خرد کنید.
2- پیاز را خلالی خرد کنید و همراه با زعفران دم شده، ماست، روغن، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. گوشت را به مواد اضافه کنید و در یک کاسه بریزید. روی کاسه را بپوشانید به مدت یک شبانه روز استراحت دهید تا مواد به خورد گوشت برود.
3-پس از این که مرغ و گوشت مزهدار شد؛ فیله مرغ، گوشت و در صورت تمایل فلفل دلمهای را به سیخ بکشید و کباب کنید.
4- هنگام پخت کباب مقداری کره آب شده را با برس روی کباب بزنید و هنگامی که به اندازه مورد نظرتان کباب شد از روی شعله بردارید و با کته و گوجه فرنگی کبابی سرو کنید.
نوش جان!