ماهان شبکه ایرانیان

سوپ ماست ترکی با گوشت قلقلی

این سوپ بسیار خوش‌طعم است و مردم ترکیه آن را در روزهای سرد زمستان تهیه و با گوشت قلقلی سرو می‌کنند.

سوپ ماست ترکی با گوشت قلقلی

این سوپ بسیار خوش‌طعم است و مردم ترکیه آن را در روزهای سرد زمستان تهیه و با گوشت قلقلی سرو می‌کنند.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • سه حبه سیر رنده شده
  • فلفل چیلی
  • ¼ پیمانه برنج
  • 5 پیمانه آب
  • دو پیمانه ماست یونانی
  • نمک و فلفل
  • جعفری و گشنیز
  • گوشت قلقلی پخته شده

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و سیر را 3 تا 5 دقیقه تفت دهید. برنج و فلفل را اضافه کنید. نمک بزنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا برنج برشته شود.
  2. آب را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پخته شوند. وقتی برنج نرم شد، ماست را اضافه کنید و در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.
  3. سوپ را در کاسه بکشید، روی آن گوشت قلقلی قرار دهید و با گشنیز تازه تزئین کنید.
  4. برای تهیه گوشت قلقلی، 450 گرم گوشت چرخ‌کرده، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، یک قاشق غذاخوری نعنا خرد شده، یک حبه سیر خرد شده، نصف قاشق چایخوری زیره سبز و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس در دست قلقلی و آنها را در تابه سرخ کنید تا پخته و طلایی شوند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان