بروانی نوتلا و فندق همراه با چای یا قهوه میان وعده‌ای خوشمزه و لذیذ است که جایگزین خوبی برای کیک‌های سوپرمارکتی و قنادی هستند. در این مطلب می‌توانید دستورپخت آن را بخوانید و خودتان در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

آرد 1 و 1/2 پیمانه

شکلات نوتلا 1 لیوان

پودر کاکائو 1/2 پیمانه

فندق خرد شده 1 پیمانه

شکر 3 پیمانه

کره 200 گرم

تخم مرغ 4 عدد

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- کره آب شده در دمای محیط، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید، سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه و مخلوط کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا به صورت کرمی در بیاید و در آخر نوتلا را به کرم اضافه کنید.

3- آرد، پودر کاکائو و نمک را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط و قاشق قاشق به مواد اضافه کنید. سپس فندق‌های خرد شده را درون آن بریزید و آرام هم بزنید.

4- مایه براونی را در قالب دلخواه بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فر قرار دهید.

5- هنگامی که کیک پخت آن را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس روی آن را با کمی پودر قند تزئین و سرو کنید.

نوش جان!