دستور تهیه اسنک سیب زمینی پنیری
این اسنک سیب زمینی پنیری آنقدر خوشمزه است که از این به بعد بجای سیب زمینی سرخ کرده هوس آن را می کنید، سیب زمینی با پنیر طعم فوق العاده ای می سازد که همراه با نخودفرنگی و اسفناج بسیار مقوی و پرخاصیت است و یک وعده غذای کامل می باشد.
مناسب برای: 6 نفر
زمان آماده سازی: بیش از 1 ساعت
مواد لازم
سیب زمینی |
1 کیلوگرم |
پنیر خامه ای |
500 گرم |
شیر |
1 پیمانه (250 میلی لیتر) |
نخود سبز آبپز و آبکشی شده |
180 گرم |
برگ اسفناج کوچک |
2 پیمانه (70 گرم) |
پیازچه ریز خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان رنده شده |
40 گرم |
خامه ترش |
2 قاشق غذاخوری |
سیر |
1 حبه |
کره |
10 گرم |
آب لیموترش |
1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون بکر |
1 قاشق غذاخوری |
سالاد سبز |
2 پیمانه |
طرز تهیه
1- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک با ابعاد 20 سانتی متر را چرب نمایید.
2- سیب زمینی ها را شسته, پوست کنده و نازک ورقه ورقه کنید.
3- شیر، سیر و سیب زمینی ها را در یک ظرف قرار دهید و مخلوط را به جوش آورید و بعد شعله را روی درجه کم قرار داده, در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا به مدت 6 الی 8 دقیقه حرارت ببیند.
اگر احساس کردید شیر برای پخت سیب زمینی کافی نیست و ممکنست سیب زمینی ها به ته ظرف بچسبند کمی آب هم به شیر اضافه کنید.
4- سیب زمینی ها باید کامل بپزند که شکل خود را حفظ کنند و له نشوند. حبه سیر را بعد از پخت دور بیاندازید.
5- پنیر خامه ای، پیازچه ها و نیمی از پنیر پارمزان را در ظرفی با هم مخلوط نمایید و به میزان دلخواه به آن ها نمک و فلفل بزنید.
6- خامه ترش و دو سوم از نخودفرنگی ها (120 گرم) را نیز در ظرف دیگری بریزید و با استفاده از یک چنگال آن ها را له کنید تا پوره یک دستی داشته باشید.
7- یک سوم از سیب زمینی ها را در ته قالب بچینید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. سپس نیمی از مخلوط پنیر خامه ای را روی آن به صورت یک لایه منظم کنید و بعد نیمی از برگ های اسفناج را بر روی لایه پنیری پخش کنید.
8- یک سوم دیگر از سیب زمینی ها را بچینید و نمک و فلفل بزنید، پوره نخود فرنگی و خامه ترش را در یک لایه روی آن پهن کنید. سپس باقیمانده اسفناج و بقیه مخلوط پنیری را در لایه بعدی بگذارید. در لایه آخر باقیمانده سیب زمینی ها را قرار داده و روی آن ها را با 20 گرم پنیر پارمزان رنده شده و تکه های کره بپوشانید.
9- قالب را به مدت 30 دقیقه و یا تا زمانی که رویه غذا طلایی شود در فر قرار دهید. سپس اجازه دهید تا غذا به مدت 5 دقیقه در قالب بماند تا خنک شود.
10- در این فاصله آبلیمو و روغن زیتون را با نمک و فلفل مخلوط نمایید و بر روی برگ های سالادی و باقیمانده نخود سبز پخته شده بریزید.
11- با استفاده از یک چاقو دور غذا را از قالب جدا نمایید و آن را بریده به همراه سالاد سرو نمایید.