شما میتوانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر میتوانید استفاده نمایید.
مواد لازم:
گوجه سبز 1 کیلوگرم
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ترخون 3 شاخه
ادویه ترشی 2 قاشق مربا خوری
پودر موسیر 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
فلفل قرمز تند 3 عدد
طرز تهیه:
ابتدا گوجه سبزها را از برگ و چوب پاک کرده و بشویید و بگذارید کاملا خشک شده و آبش برود.
ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده کرده و آن را بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
کمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان، پودر سیر، موسیر و ادویه ترشی بریزد و 1 عدد فلفل رویش قرار دهید. به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمک و سرکه بپوشانید تا ظرف کاملا سرپر باشد.
روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت کنید. ظرف ترشی را در جای خشک و تاریک قرار دهید و حدودا 1 هفته تا 2 هفته بعد مصرف کنید.
سایر نکات:
در صورت تمایل به جای سرکه از آبغوره استفاده کنید.
میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزهتر شود.
منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون