از آنجا که چند روز بیشتر به ولنتاین باقی نمانده و خیلی ها در فکر تهیه یک خوراکی کاملا متفاوت برای این روز هستند مجله دلگرم در این مقاله طرز تهیه یک دسر فوق العاده زیبا و خوش طعم را به خوانندگان خود آموزش خواهد داد. از آنجاییکه ژلاتین پروتئینی است که از کلاژن حیوانات تهیه می شود این ژله را به افراد گیاه خوار توصیه نمی کنیم.
مواد لازم برای تهیه ژله پرتقالی:
5 عدد پرتقال تازه
1 بسته (170 گرم) پودر ژله( زرد و یا قرمز)
500 میلی لیتر آب جوش
180 میلی لیتر آب سرد
طرز تهیه ژله دورنگ پرتقالی:
1. پرتقال ها را از وسط دو نیم کنید. مغز پرتقال ها را کاملا بیرون بیاورید به گونه ای که مطابق تصویر داخل پرتقال ها صاف و یکدست شود.
2. حالا پوست پرتقال ها را داخل ظرفی قرار دهید.پوست پرتقال ها را می بایست بگونه ای قرار دهید که تکان نخورند. می توانید از لیوان های یک بار مصرف مطابق تصویر استفاده کنید.
3. داخل کاسه ای آب جوش را بریزید و پودر ژله را داخل آن بریزید و هم بزنید تا خوب حل شود.
4. در این مرحله آب سرد را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خوب ژله ها آب شود.
5. در این مرحله ژله ها را داخل پوسته پرتقال ها بریزید.
6. پوسته پرتقال ها را به مدت 2 تا 4 ساعت داخل یخچال گذاشته تا ژله ها خودش را ببندد.
7. در این مرحله ژله ها را از یخچال خارج کنید و در روز عاشقانه ولنتاین نوش جان کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه ژله پرتقالی دورنگ
برای اینکه ژله دو رنگ داشته باشید می توانید 3 عدد ورق ژلاتین را داخل دو لیوان آب و مطابق میل خودتان کمی شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم تا حل شدن کامل ژلاتین ها آن را هم بزنید.
زمانی که می خواهید شیرها را داخل پرتقال ها بریزید می بایست مخلوط قبلی تقریبا 15 دقیقه داخل یخچال مانده باشد و کمی خودش را گرفته باشد. پس از یک ساعت پرتقال ها را از یخچال خارج کنید و روی آن را از مخلوط شیر پر کنید و مجدد داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را ببندد. زمانیکه پرتقال ها را از وسط دو نیم کنید خواهید دید که ژله شما به طرز زیبایی دو رنگ شده است.
ترجمه و گرداوری:
بخش آشپزی مجله دلگرم
(اعظم بهادر)