پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی

این ماکارونی بسیار عالی است. برای افرادی که پیاز سرخ شده دوست دارند، این غذا طعم دلچسبی خواهد داشت.

پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی

این ماکارونی بسیار عالی است. برای افرادی که پیاز سرخ شده دوست دارند، این غذا طعم دلچسبی خواهد داشت.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 4 ورق ژامبون
  • یک عدد پیاز درشت خلالی شده
  • 5 پیمانه ماکارونی شکلی
  • دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 350 گرم پنیر بلوچیز رنده شده
  • یک پیمانه خامه کم‌چرب
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. در یک تابه بزرگ، ژامبون‌ها را تفت دهید تا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. پیازها را در تابه به مدت 5 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  2. در یک قابلمه بزرگ، ماکارونی‌ها را بپزید و آبکش کنید. ژامبون، پیاز، 1٫5 پیمانه پنیر موزارلا، خامه و فلفل را به ماکارونی اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید و سپس داخل ظرف سوفله بریزید.
  3. آن را بدون در بخ مدت 20 دقیقه در فر بپزید. در آخر، موزارلای باقی مانده را روی سطح آن بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 632
  • چربی: 39 گرم
  • کلسترول: 37 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 31 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 33 گرم
  • سدیم: 617 میلی‌گرم
  • کلسیم: 241 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر