ماهان شبکه ایرانیان

شیشلیک‌ها را با سس زیتون مزه دار کنید

کباب شیشلیک، نوعی کباب است که از شش تکه گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه می شود و در بین ایرانیان غذایی بسیار محبوب است.

وب سایت سوران: کباب شیشلیک، نوعی کباب است که از شش تکه گوشت راسته یا دنده گوسفندی تهیه می شود و در بین ایرانیان غذایی بسیار محبوب است.

مواد اولیه :

  • فلفل (قرمز تازه خرد شده) 1 عدد
  • شیشلیک گوسفند 12 عدد
  • روغن (زیتون) 6 ق.غ
  • سیر (ورقه شده) سیر 3 حبه
  • فلفل (قرمز پودر شده) 1 ق.چ
  • آب و پوست لیمو تازه 1 عدد
  • پونه (خشک) 1 ق.چ
  • نمک و فلفل میزان لازم

طرز تهیه شیشلیک گوسفند با سس فلفل و زیتون سیاه

طرز تهیه:

  1. شیشلیک ها را لای پلاستیک فریزر بگذارید و خیلی آروم با گوشتکوب بکوبید تا نرم شوند.
  2. بعد آنها را درون کاسه بزرگ ریخته و رویشان 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون،پودر فلفل قرمز،ورقه های سیر، پودر پونه خشک، پوست و آب لیموی تازه،نمک و زیتون سیاه خرد شده بریزید.
  3. حالا دو قاشق غذاخوری از روغن رادر ماهیتابه داغ کنید و شیشلیکها را از کاسه درآورده وروی آنها را از مواد زیتون پاک کنید و بعد هر دو طرف شیشلیکها را در روغن سرخ کنید.
  4. وقتی شیشلیکها سرخ شد مواد زیتونی توی کاسه را روی شیشلیکها بریزید و 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید،در ماهیتابه را ببنیدید و بگذارید مواد بپزند و شیشلیکها نرم شوند.
  5. شیشلیکها را در ظرف سرو گذاشته و با فلفل قرمز خرد شده تزئین و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان